Kesihatan

[Petua Kesihatan][bleft]

Kecantikan

[Petua Kecantikan][bleft]

Seks

[Petua Seks Suami Isteri][bleft]

Petua Jadi HOTSTUFF a.k.a Glamorius


Hotstuff, sememangnya menjadi kegilaan ramai, terutama wanita. So untuk entri hotstuff ni, kami telah memilih satu artikel blog dari notaberduri. Artikel penulisan gaya ala terkini. Kepada yang cuba nak menjadi hotstuff setaraf amran fans, boleh cuba petua dibawah :

  1. Letak profile pic yang menarik perhatian orang .. Contoh , letak lah gambar yang ada pancaran cahaya sikit2 ke..Yang penting , gambar korang mesti cantekk..Tak nak nmpak sebijikk jerawat pun okey ? Guna camera360 kalau nak hasil yang bababoOOOmmmMM !!! :D Ataupun gune lah camera DSLR ..Kalau tak dekk..Guna camera biasee pun jadi lahh nakkkk.. :D
  2. Bubuh name yang HOT-hot .. Contoh
    • Vienna
    • Hudson
    • Dunhill (melawak je)
    • Malboro (ok,aku melawak je)
    • Dannn... Seangkatan dengan nyee lhh yeee... Muehehehe...
  3. Kalau nak jadi HOTSTUFF jugakk..Dia mesti kena ada banyakk LIKE.. Macam mane nak ada banyakk LIKE !? korang kena lah buat status2 yang AWESOME ..MAcam ni ke
    • " Kalau korang sayang mak ayah korang , LIKE STATUS saye ni " See ??! Teknikk ... -_-
  4. Kalau nak jadi HOTSTUFF yang orang terus orang  kenal.. Try arr jadi HOTSTUFF kat Youtube..Korang buat lah video2 yang dapat menarik perhatian si pelihat ... HIkss...hikss
  5. HOTSTUFF jugak dia kena pandai pikat hati orang dengan gambar2 die..Contoh 
    • " Kita tak comel macam gf/bf korang..Kita biase-biase je..Kalau suke Boleh LIKE" Seee ??? Tektik... -_-

Okey2..Aku rase sampai sini je kowt tips-tips yang aku tahu..Hikss Hikss... Last but not least , "Kalau kita jadi HOT sekali pun..Pastikan jangan sombong.pastikan menjaga keimanan hati dan ketakwaan diri..Kerana, semua yang kita miliki ini semua milik yang Esa.. :)

Sumber : Notaberduri

No comments: